اقامت ترکیه از طریق خرید ملک یا اجاره ملک​

رایج ترین و آسانترین روش جهت اخذ اقامت ترکیه، خرید ملک و یا اجاره ملک در ترکیه می باشد که در این روش اقامت توریستی یکساله دریافت می کند.

این اقامت به فرد این امکان را میدهد که تا انقضای آن در ترکیه بماند و زندگی کند و امتیازاتی از جمله افتتاح حساب بانکی ، ثبت نام در مدارس دولتی و خصوصی و … داشته باشد.  قبل از تاریخ انقضا نیز می توانید نسبت به تمدید اقدام نماید. در صورتیکه به مدت 5سال این اقامت تمدید گردد، پس از آن میتواند درخواست اقامت بلند مدت دهد. به شرطی که هرسال بیش از یک ماه در خارج از ترکیه نباشد.

در شهرهای بزرگ مانند استانبول ، انتالیا ، انکارا ، ازمیر بصورت یکساله و بنا به تشخیص مامور اداره مهاجرت حتی دو ساله صادر میشود مدارک دیگری مانند سو پیشینه ،گواهی سلامت نیز بنا به تشخیص ممکن است خواسته شود.

اقامت ترکیه به افراد درجه یک همسر،فرزندان زیر ۱۸ اعطا میشود.

 

مدارک لازم:

اجاره نامه یا سندرسمی تایید شده ملک

ترجمه رسمی شناسنامه تمامی اعضای خانواده به ترکی

چهارقطعه عکس رنگی برای هر فرد

برگه ثبت آدرس در اداره نفوس منطقه

کپی صفحه اول پاسپورت

کپی از صفحه ای از پاسپورت که آخرین مهر ورود به ترکیه در آن خورده باشد.

برگه شماره مالیاتی یا همان ورگی نوماراسی

پرداخت هزینه های مربوطه در بانک

ترجمه رسمی ترکیسند ازدواج در صورت متاهیل بودن

خدمات ما
جهت خرید با اجاره ملک

ارائه مشاوره تلفنی قبل از سفر به کشور ترکیه

 

راهنمایی در مورد نحوه اجاره ملک و قوانین مربوطه

 

راهنمایی در مورد دریافت مدارکی که در ترکیه برای شما لازم است

روش های اخذ اقامت کشور ترکیه

قانون اخذ اقامت شهروندی کشور ترکیه

برای مطالعه کامل قانون مربوط به اخذ شهروندی کشور ترکیه در بخش مرجع قوانین وب سایت
اینجا کلیک کنید.