اقامت ترکیه از طریق ویزای همراه

ویزا همراه ترکیه به افرادی اعطا می شود که حداقل یکی از اعضای خانواده به آن کشور مهاجرت کرده باشد و از کارت آبی ترکیه برخودار باشد.

 

 

ویزا همراه ترکیه به افراد زیر تعلق می گیرد:
شریک زندگی
فرزندان خارجی یا فرزندان خارجی از همسر خارجی
فرزندان خارجی وابسته یا فرزندان خارجی وابسته به همسرانشان

در موارد ازدواج چندین زوج مطابق با مقررات شهروندی در کشورترکیه ، تنها یکی از همسران مجوز اقامت خانوادگی صادر می گردد، با این حال، اجازه اقامت خانوادگی ممکن است به فرزندان خارجی از همسران دیگر اعطا شود.

در ویزا همراه ترکیه متقاضیان که تحت عنوان همراه وارد می شوند، حق تحصیل در موسسات آموزش ابتدایی و متوسطه را تا سن 18 سالگی بدون دریافت مجوز تحصیلی دانشجویی به دست می آورند.

 

در موارد نظیر موراد زیر اقامت ابطال اقامت خانوادگی ممکن است به اجازه اقامت کوتاه مدت تغییر داده شود:
• در صورت طلاق
• در صورت فوت اسپانسر اصلی
• در صورتی که متقاضی بین المللی به سن 18 سالگی برسد، مجوز اقامت خانوادگی حداقل سه سال است.
– اجازه اقامت خانواده در ترم های تحصیلی
مجوز اقامت خانوادگی برای مدت حداکثر 3 سال در یک زمان مجاز است. اجازه اقامت خانوادگی نمی تواند بیش از مدت اجازه اقامت اسپانسر در هر شرایطی باشد.

 

در موارد زیر اجازه اقامت در خانواده مجاز نمی باشد، اگر مجوز صادر شود، لغو می شود و مجددا تمدید نمی شود:
شرایط تعیین شده برای مجوز اقامت خانوادگی مطابقت ندارد و دیگر اعمال نمی شود.مشخص شده است که اجازه اقامت در خارج از اهداف آن صادر شده است.


مدارک مورد نیاز:
اثبات درآمد کافی و منظم برای مدت اقامت
معتبر بودن بیمه درمانی شامل تمام اعضای خانواده
بررسی مدارک قضایی از دادگاه های استان ترکیه و یا پورتال الکترونیکی اگر حامی ترکیه است یا بیش از 5 سال در ترکیه زندگی کرده است، در غیر اینصورت باید از خارج از کشور مستندات ارائه شود
حامی مالی باید همراه با متقاضی ها حضور داشته باشند.
هر متقاضی باید شماره مالیاتی خود را حتی برای یک کودک را ذکر نماید.
اصل و کپی سند هویتی

خدمات ما
جهت خرید اخذ ویزای همراه

روش های اخذ اقامت کشور ترکیه

قانون اخذ اقامت شهروندی کشور ترکیه

برای مطالعه کامل قانون مربوط به اخذ شهروندی کشور ترکیه در بخش مرجع قوانین وب سایت
اینجا کلیک کنید.

از آخرین تغییرات قوانین در کشور ترکیه مطلع شوید