در این مقاله برای هموطنان عزیز تفاوت بین اقامت دائم در ترکیه و تابعیت ترکیه را توضیح می دهیم.

متاسفانه تعداد زیادی از مردم ما به دلیل نداشتن آگاهی در زمینه اقامت و تابعیت در کشور ترکیه با مشکلات بسیاری روبه رو می شوند.
اقامت در ترکیه با تابعیت در ترکیه کاملا متفاوت می باشد.

با اجاره خانه در ترکیه به مدت یکسال اقامت توریستی یا همان اقامت موقت داده می شود. بعد از اتمام یکسال در صورتی که قوانین این کشورتغییراتی پیدا نکرده باشد یا قانون جدیدی وضع نشده باشد، اقامت تمدید می گردد.

با خرید ملک در ترکیه و سکونت به مدت 5 سال به طور پیوسته در ترکیه شما می توانید برای دریافت اقامت دائم اقدام نمائید، اما هر ساله باید اقامتتان را تمدید کنید.

با این نوع اقامت و قبل از بدست آوردن اقامت دائم شما اجازه کار در ترکیه را نخواهید داشت. گرفتن تابعیت ترکیه به روش خرید ملک در ترکیه، ازدواج با یک شهروند ترک وداشتن اجازه کار امکان پذیر می باشد.

برای بدست آوردن پاسپورت ترکیه وگرفتن شهروندی ترکیه از طریق خرید خانه باید ملک شما بالای 250 هزار دلار باشد، در این صورت درچند ماه کوتاه شما تابعیت ترکیه را می گیرید.

از طریق ازدواج با یک شهروند ترک شما باید به مدت 3 سال زندگی مشترک داشته باشید.

برای گرفتن تابعیت از طریق مجوز کار باید 3 سال متوالی برای شما از یک مکان مشخص بیمه رد شده باشد.

برای گرفتن تابعیت در ترکیه شما نباید مشکل امنیتی و قضایی داشته باشید. داشتن تمکن مالی یکی دیگر از موارد مورد نیاز شماست.

با گرفتن تابعیت ترکیه شما به عنوان یک شهروند ترک محسوب می شوید و از کلیه خدمات شهروندی بهره مند می گردید.

با موسسه ملکی و حقوقی ما در این راه بدون مشکل به هدفتان می رسید.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *