خدمات حقوقی در ترکیه جهت اخذ اقامت ترکیه

امروزه تعداد متقاضیان اخذ اقامت ترکیه به طور پیوسته در حال افزایش است. در فرآیند مهاجرت ممکن است یا مجموعه ای از مشکلات جدی مربوط به زندگی در کشور مقصد روبه‌رو شوید از این رو برای پیش گیری از این اشتباهات بزرگ که ممکن است برای شما ضرر و زیان مالی به همراه داشته باشد بهتر است در رابطه با خدمات حقوقی که به مهاجران از طرف کارشناسان مربوطه ارائه می شود اطلاعات دقیق و کاملی جمع آوری کنید.

در این مقاله سعی داریم تا خدمات حقوقی ارائه شده در ترکیه توسط برخی از مؤسسات رسمی را به طور مختصر مورد بررسی قرار دهیم اگر شما نیز قصد اخذ اقامت ترکیه را دارید تا پایان این مقاله همراه ما باشید تا با این خدمات حقوقی که ممکن است به مهاجران ارائه شود آشنا شوید.

آشنایی با برخی از خدمات حقوقی ترکیه جهت اقامت ترکیه

در فرآیند مهاجرت و اخذ اقامت ترکیه فقط در روش های اخذ اقامت از طریق راه اندازی کسب و کار، آماده سازی قرارداد ازدواج، طلاق و تقسیم اموال ممکن است به مشاوره با یک وکیل با تجربه نیاز داشته باشید تا بتوانید با کمترین هزینه عاطفی و مالی به کشور ترکیه مهاجرت کنید. تعداد وکیل های حرفه ای، وکلا و حسابرسان در حوزه مشاوره برای اخذ اقامت از روش های مختلف و برای کشورهای متفاوت وجود دارد. در ادامه با برخی از خدمات حقوقی که توسط وکلای باتجربه ارائه می شوند آشنا خواهید شد.

  • مشاورها و وکلای حرفه ای هنگام خرید خانه در کشور ترکیه که معامله ساده ای نمی باشد و بحث پول زیادی در میان است به شما خدمات مشاوره ارائه می دهند تا در این امر گرفتار دلالان و کلاهبردارها نشوید.
  • در روش اخذ اقامت ترکیه از طریق ثبت شرکت به صورت شریکی به شما خدمات مشاوره ای ارائه می دهند. از این طریق شما می توانید به راحتی برای دیگر سهامداران تعهداتی را تعیین کنید.
  • گاهی اوقات نیز شما قصد دارید اقامت ترکیه را از طریق ثبت شرکت و آن هم به تنهایی دریافت کنید. در این مواقع مشاوران و وکلای حرفه ای به شما خدمات مشاوره ای ارائه می دهند و به شما می گویند کار خود را از کجا آغاز کنید.
  • اخذ اقامت ترکیه از طریق خریداری کردن کسب و کار یا فعالیت در حال کار در ترکیه نیز امکان پذیر می باشد در این مواقع برای انجام حسابرسی کسب و کار مورد نظر وکلا به شما کمک می کنند و خطرات احتمالی معامله را تا حد زیادی کاهش می دهند.
  • اگر قصد دارید اموال خود را به صورت ارث به نام شخص دیگری انتقال دهید ممکن است به کمک وکلای حرفه ای نیاز داشته باشید.

موسسه حقوقی ادا در استانبول

اخذ اقامت ترکیه از طریق اثبات تمکن مالی

اخذ اقامت ترکیه از طریق اثبات تمکن مالی

متقاضیان مهاجرت به کشورهای اروپایی می توانند از روش های مختلف اقدام کنند. یکی از روش های اخذ اقامت ترکیه اثبات تمکن مالی در این کشور می باشد. در این روش نیازی به انتقال سرمایه متقاضی به کشور مقصد و یا ثبت شرکت در این کشور نخواهید داشت. از این روش می توانید به راحتی اقامت ترکیه را برای خود و خانواده تان فراهم آورید. در این مقاله قصد داریم شرایط، مدارک مورد نیاز و مزایای اخذ اقامت کشور ترکیه از طریق تمکن مالی را به طور مختصر برای متقاضیان مهاجرت به ترکیه مورد بررسی قرار دهیم.

شرایط اخذ اقامت ترکیه از طریق تمکن مالی

متقاضی یا سرپرست خانواده جهت اخذ اقامت ترکیه از طریق اثبات تمکن مالی باید ثابت کند که درامد ماهانه ثابت و بالایی در کشور خود دارد. اثبات تمکن مالی از روش های مختلف ارائه دریافت اجاره نامه ملک، سود سپرده بانکی، اوراق بهادار شامل سود و حقوق بازنشستگی امکان پذیر می باشد. متقاضی اخذ اقامت ترکیه باید صاحب سند ملکی شش دانگ در ایران و یا سپرده بانکی یک ساله باشد. همچنین متقاضی اخذ اقامت ترکیه باید مدارک هویتی خود و گواهی عدم سوء پیشینه را ارائه دهد.

مراحل اخذ اقامت ترکیه از طریق اثبات تمکن مالی

  • تهیه و ارائه تمامی مدارک مورد نیاز توسط متقاضی
  • افتتاح حساب بانکی بین المللی برای متقاضی
  • خرید بیمه نامه شنگن
  • انجام اقدامات لازم جهت دریافت ویزای تایپ D برای آسان شدن سفر کاری و ثبت درخواست به کشور مقصد

مهمترین ویژگی های اخذ اقامت ترکیه از طریق اثبات تمکن مالی

  • یکی از آسان ترین و سریع ترین روش های اخذ مجوز اقامت شنگن در اتحادیه اروپا می باشد.
  • تمدید مجوز اقامت در این روش به آسانی انجام می پذیرد.
  • به سرمایه گذاری با ثبت شرکت در کشورهای اتحادیه اروپا نیازی نخواهید داشت.
  • به مدارک زبان های خارجی نیازی پیدا نخواهید کرد.
  • از اکثر امکانات شهروندی در اتحادیه اروپا بهره مند خواهید شد.
  • می توانید از بیمه های پزشکی و درمانی معتبر در سطح بین المللی استفاده کنید.

مهمترین مزایای اخذ اقامت ترکیه از طریق اثبات تمکن مالی

  • نیازی به راه اندازی تجارت در کشور ترکیه نخواهید داشت.
  • در اخذ اقامت ترکیه از این روش محدودیت سنی وجود ندارد.
  • به مدرک زبان انگلیسی نیازی نخواهید داشت.
  • می توانید به طور آزادانه در کشورهای اتحادیه اروپا زندگی کنید، همچنین امکان رفت و آمد در این کشورها برای شما وجود خواهد داشت.

 

 

تسهیلات ویزایی ترکیه برای اتباع لیبی، قزاقستان، ازبکستان و تاجیکستان

بخش‌نامه های جدید مربوط به تغییرات در ویزای ترکیه برای اتباع لیبی، قزاقستان، ازبکستان و تاجیکستان در روزنامه رسمی کشور به چاپ رسید.

دولت ترکیه طی بخش‌نامه های جدید که در روزنامه رسمی منتشر شد، از تغییرات در مقررات صدور روادید برای اتباع لیبی، قزاقستان، ازبکستان و تاجیکستان خبر داد.

طبق بخش‌نامه شماره 326 شهروندان زیر 12 سال و بالای 65 سال لیبی که دارنده گذرنامه عادی هستند، از دریافت روادید حداکثر 90 روزه توریستی ترکیه معاف شدند.

براساس بخش‌نامه شماره 327 نیز مدت اقامت اتباع کشورهای قزاقستان، ازبکستان و تاجیکستان که دارنده پاسپورت عادی هستند، در ترکیه از 30 روز در یک دوره 180 روزه به 90 روز افزایش یافته است.

همچنین شهروندان قزاقستان که گذرنامه رسمی دارند نیز مشمول این بخش‌نامه هستند.

منبع: خبرگزاری آناتولی

اخذ اقامت ترکیه از طریق ازدواج

ازدواج در ترکیه و اخذ اقامت ترکیه

در این مقاله به طور مختصر مدارک و شرایط مورد نیاز برای اخذ اقامت ترکیه از طریق ازدواج را مورد بررسی قرار خواهیم داد. همچنین در ادامه برخی از نکات مهم در رابطه با مراحل ازدواج در ترکیه را بیان خواهیم نمود.

اخذ اقامت ترکیه از طریق ازدواج

از لحاظ جغرافیایی و فرهنگی کشور ترکیه به کشور ما بسیار نزدیک می باشد، همین امر باعث افزایش تعداد متقاضیان اقامت ترکیه شده است.

از روش های مختلف می توان اقامت ترکیه را اخذ نمود، یکی از روش های کسب موفقیت در اخذ اقامت این کشور ازدواج می باشد.

از طریق ازدواج با یکی از شهروندان این کشور پس از گذشت 3 تا 5 سال می توانید جهت اخذ اقامت دائمی این کشور اقدام نمایید. در این مقاله قصد داریم تا شرایط و مدارک مورد نیاز جهت اخذ اقامت ترکیه از طریق ازدواج را مورد بررسی قرار دهیم تا پایان مقاله همراه ما باشید.

ازدواج در ترکیه و اقامت ترکیه
ازدواج در ترکیه و اقامت ترکیه

شرایط اخذ اقامت ترکیه از طریق ازدواج

ازدواج یک تبعه ترک با تبعه ای از کشورهای خارجی و یا دو تبعه خارجی که اهل ترکیه نمی باشند می توانند توسط مأموران ازدواج در این کشور به عقد یکدیگر درآیند.

در صورتی که دو فرد با تبعه خارجی هموطن باشند مراسم عقد آن ها توسط مأموران این کشور یا اداره کنسولگری این کشور برگزار می شود.

برای ازدواج در ترکیه باید چندین مرحله را با موفقیت پشت سر گذاشت. یکی از مهمترین مراحل جهت اخذ اقامت ترکیه از طریق ازدواج ارائه مدارک لازم به اداره مربوطه و وقت گرفتن می باشد، زوجین در روز و مکان تعیین شده باید حضور داشته باشند تا مراحل عقد آن ها توسط امور انجام گیرد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ اقامت ترکیه از طریق ازدواج
-پاسپورت
– 6 قطعه عکس
– گواهی تولد( افراد ایرانی می توانند شناسنامه خود را به عنوان گواهی تولد ارائه دهند.)
– گواهی وضعیت تأهل
– زوجین با تبعیت خارجی باید نامه ای مبنی بر اعلام زمان ورود و خروج و محل اقامت خود را به اداره مربوطه ارائه دهند.
– گواهی سلامت

نکات مهم در رابطه با اخذ اقامت ترکیه از طریق ازدواج

گواهی وضعیت تأهل فرد باید از طریق اداره کنسولگری در کشور خود فرد دریافت شود. این گواهی بیانگر این موضوع است که فرد قبلاً ازدواجی نداشته است یا در صورتی که در گذشته ازدواجی داشته است منجر به طلاق، فسخ نکاح، انقضا ازدواج به دلیل فوت همسر شده باشد.

فقط خود فرد متقاضی ازدواج در ترکیه می تواند گواهی وضعیت تأهل را درخواست نماید.

ترجمه ترکی تمام مدارک بیان شده باید به مدارک پیوست شده باشد، لازم به ذکر است که این مدارک برای هر دو طرف ازدواج لازم و ضروری است. ازدواج باید واقعی باشد و هنگام برگزاری مراسم عقد باید مدارک لازم برای اثبات صوری نبودن ازدواج را ارائه دهید.

نحوه تمدید کارت اقامت ترکیه

تمدید کارت اقامت ترکیه

ما برای راهنمایی هموطنانمان که قصد گرفتن کارت اقامت در ترکیه ،خرید ملک در ترکیه ، گرفتن شهروندی ترکیه ، سرمایه گذاری در ترکیه را دارند مطالب بسیاری در مورد هر آنچه ازاین کشور باید بدانند در سایت خود گذاشته ایم و به این کار ادامه میدهیم .

اما بسیاری از هموطنان بعد از گرفتن کارت اقامت درترکیه، سوال شان چگونگی نحوه تمدید کارت اقامتشان است .

این مسئله بسیار ساده است شما همان مراحل نحوه درخواست اقامت و مدارکتان را کامل کنید تنها مدرکی که برای تمدید کارت اقامت در ترکیه شما اضافه میشود اصل و کپی کارت اقامتتان است .

شما با ارائه مدارکتان به اداره گوچ و موافقت آنها میتوانید اقامتتان را تمدید کنید . به این نکته توجه داشته باشید که اولین قدم برای انجام تمدید کارت اقامت در ترکیه گرفتن وقت راندوو است که شما این مطلب را در سایت ما میتوانید مطالعه کنید .

اگر شما بالای مبلغ 250 هزار دلارخرید ملک در ترکیه انجام بدهید درعرض یکماه می توانید شهروندی ترکیه را بگیرید و نیازی به تمدید کردن ندارید .

اما اگرشما ملکی در ترکیه خریداری کنید که مبلغش کمتر از250 هزار دلار باشد باید 5 سال در ترکیه اقامت داشته باشید و اقامت شما از اقامت توریستی خارج شده و تبدیل به اقامت خرید ملک در ترکیه می شود.

بعد از 5 سال شما می توانید درخواست شهروندی در ترکیه را بدهید.

ویزای کار ترکیه

ویزای کار ترکیه به چه صورت می باشد؟

برای گرفتن ویزای کار ترکیه شما اول باید پیشنهاد کار داشته باشید. شما زمانی میتوانید مجوز کار دریافت کنید که کارت اقامت ترکیه شما شش ماه اعتبار داشته باشد.بعد از قبول کردن پیشنهاد کار از طرف شما، کارفرما در سایت کار و امور اجتماعی ترکیه فرم درخواست استخدام یک خارجی را می فرستد. در صورت قبولی ازطرف اداره کار، کارفرما مدارک شما را به اداره کار ارائه می دهد.

تاریخ شروع به کار شما از همان روزی است که مدارکتان به اداره کار داده شده و از همان تاریخ کارفرما موظف است شما را بیمه SGK یا همان بیمه تامین اجتماعی کند .

ویزای کار ترکیه
ویزای کار ترکیه

کارفرما زمانی میتواند این مراحل را انجام دهد که واجد این شرایط باشد :
1- داشتن پنج کارگر یا کارمند ترک
2 – پراخت بیمه پرسنل
3- در آمد حداقل 80 هزار لیر در ماه
حداقل حقوق که در سال 2018 تصویب شده 1600 لیر است .
ویزای کار در ترکیه برای بار اول یکساله ، دومین بار دوساله ، سومین بار سه ساله تمدید میشود .
در صورتی که شخصی پنج سال متوالی از یک مکان مجوز کار داشته باشد میتواند درخواست شهروندی ترکیه را بدهد.

معرفی چند سایت کاریابی در ترکیه

آدرس سایت برخی از شرکت های کاریابی به شرح ذیل است :

مدارک لازم برای ویزای کار در ترکیه :

دفترچه اقامت

ارائه برگه اقامت و پاسپورت

یک قطعه عکس

کد ملی جمهوری ترکیه که از سوی اداره امنیت ترکیه و مخصوص تبعه خارجی (متقاضی(

برگه درخواست کار + پیشنهاد کاری از کارفرما

مدارک تأیید صحت پیشنهاد کاری

برگه در خواست الکترونیکی

مدارک صحت کمپانی که در خواست کار شما را تأیید نموده اند

ادرس ایمیل کارفرما

کد رمز دولتی کارفرمای خود

اگر درخواست شما مورد تایید قرار گرفت ، باید فرد به صورت حضوری به کشور ترکیه مراجعه نماید و ویزای کار و اجازه دریافت گذرنامه خود را مهر و تأیید نماید . اگر شما از داخل ترکیه درخواست ویزای کار را صادر می نمایید ، شما می توانید برای بررسی پرونده خود به دفاتر MLSS در آنکارامرجعه نمایید تا ویزای شما و اجازه اقامت شما مورد بررسی قرار گیرد .در نهایت، شما باید برای اجازه اقامت در ظرف ۳۰ روز پس از ورود خود در ترکیه درخواست خود را تسلیم نمایند. درخواست شما در نزدیک ترین ایستگاه پلیس محلی شعبه Foreigner’s به کارفرمای شما ارائه می گردد . برای شما امکان پذیر نخواهد بود شروع کار تا زمانی که برای شما ویزای کار ترکیه ، اجازه کار ترکیه ، و اجازه اقامت ترکیه صادر شده باشد .

حمایت ایران از ترکیه

بهرام قاسمی سخنگوی وزارت أمور خارجه ایران، ضمن انتقاد از سیاستی که ایالات متحده امریکا علیه ترکیه اتخاذ کرده است، اعلام داشت که حاضر به هر گونه حمایت از ترکیه میباشند.

قاسمی که در تلویزیون دولتی ایران سخن میگفت، ابراز داشت: “ترکیه و مردم ترکیه میتوانند در مقابل فشارهایی که از خارج کنترل میگردد، موفق گردند.”

قاسمی در خصوص تحولات روزهای اخیر، اعلام داشت که در مقابل تحریمهای امریکا، درکنار ترکیه هستیم.

وی ضمن ابراز اینکه ترکیه و ایران میتوانند دوستان خوبی برای یکدیگر باشند، اعلام داشت: “أراده ملل، با تهدیدها و فشارها تغییر نمی یابد.”

سخنگوی وزارت أمور خارجه ایران با اظهار اینکه دیگر دولتهای همسایه، باید ایران را در کنار خود إحساس نمایند، به اهمیت همکاری میان کشورهای منطقه نیز اشاره کرد.

قانون خرید ملک در ترکیه

قانون خرید املاک توسط اتباع خارجی

خرید ملک در ترکیه

بنا بر لایحه ای که مجلس ملی ترکیه در تاریخ 1 آگوست 2012  در مورد خرید و فروش املاک و مستغلات به اتباع خارجی  تصویب کرد. شهروندان 129 کشور از جمله : ایران، تاجیکستان، افغانستان، امارات متحده عربی، قطر، عربستان و … قادر به خرید و فروش ملک مسکونی، تجاری و زمین در ترکیه بوده و حداکثر فروش ملک به 30 هزار هکتار افزایش داده شده است . ممنوعیت کامل خرید املاک در ترکیه برای کشورهای : ارمنستان، یمن، کوبا، نیجریه، سوریه و کره شمالی می باشد

قانون وراثت در ترکیه

در قوانین  داخلی کشور ترکیه، قانون ارث درباره اتباع خارجی به صورت “اصل عمل متقابل” بوده  به این معنی که این قانون به همان صورتی برای یک شهروند خارجی اجرا می گردد که در مورد یک شهروند ترک در کشور متبوع وضع گردیده است. در مورد شهروندان آن دسته از کشور هایی که حق اجازه خرید ملک را در ترکیه دارند ولی در کشور مربوطه این حق به اتباع ترک داده نمی شود همانند ایران، قانون ارث به صورت موروثی می باشد. لازم به ذکر است که در صورت داشتن وصیت نامه رسمی و قانونی، دولت ترکیه طبق آن وصیت نامه عمل خواهد کرد. در غیر اینصورت ارث مطابق قانون ایران به همسر و فرزندان مالک خواهد رسید

سند (تاپو)

طبق قوانین ترکیه با انتقال املاک برای تمامی افراد با ملیت ترک و همچنین اتباع خارجی سند رسمی و دولتی صادر شده  به طوری که با در دست داشتن سند، شما مالک صد در صد ملک خود بوده و این مالکیت به طور مستقیم از دولت ترکیه به شما اعطا خواهد شد.  طبق قانون حقوقی این کشور تنها شخص صاحب سند حق نقل و انتقال ملک به غیر را دارد

مراحل ثبت شرکت در ترکیه

ثبت شرکت در ترکیه

ثبت شرکت و مراحل آن در کشور ترکیه ( شهرهای انکارا ، استانبول ، ازمیر ، کوش آداسی ، انتالیا، آلانیا ، بدروم )

1- تنظیم اساسنامه و فرم های مخصوص تاسیس شرکت

2- مراجعه به اداره دارایی و اخذ شماره مالیاتی شرکا

3- تایید اساسنامه در دفتر خانه رسمی

4- مراجعه به اتاق بازرگانی برای ثبت شرکت

5- چاپ روزنامه رسمی

6- تایید نمونه امضا و وکالت نامه در دفترخانه

7- تنظیم فرم اداره دارایی و مراجعه و تحویل اسناد مربوطه به اداره مذکور برای بررسی اسناد و بازدید و تایید آدرس دفتر شرکت توسط بازرسان آن اداره

8- بازدید و تایید آدرس شرکت توسط بازرسان اداره دارایی

9- اخذ شماره مالیاتی شركت پس از بازدید و تایید آدرس

10- اخذ كارت بازرگانی

11- تصدیق دفاتر حسابداری

12-گشایش حساب بانكی شركت

13- معرفی حسابدار